maandag 21 januari 2013

Nail-Id: Oh La La

Ta-da, foto van de eerste nagellak vermeld in het vorige blogbericht. Oh La La is een zachtroze kleur met lichte gouden shimmer. Deze kleur doet mij onmiddellijk denken aan de zomer. Helaas is het weer compleet het omgekeerde van een mooi zonnige dag (lees: koud en veel sneeuw :-) ). 


Dit nagellakje van de H&M heeft een kleinere verpakking dan de vaste collectie nagellakken maar de substantie is dezelfde. De lakjes lakken heel romig en drogen snel. Eén laagje is echter niet voldoende daar deze kleur een beetje transparant is. 


Nagellak tip

Ondertussen zijn de solden al een aantal weken bezig. Wegens de examenperiode heb ik zelf niet veel tijd gehad om in de winkels op zoek te gaan naar goede deals.

Maar tussendoor ben ik snel even de H&M binnen gelopen en daar zag ik dat onderstaande nagellakjes nu verkrijgbaar zijn voor slechts 1 € per stuk.
Ik kocht deze een maand geleden nog voor de volle prijs (1,95 €/stuk). Dat is natuurlijk de keerzijde van de koopjesperiode: dingen die je nog maar net kocht, kunnen nu voor slechts de helft van de prijs verkrijgbaar zijn ;-).

In totaal zijn er vier kleuren verkrijgbaar: Oh la la, Antique gold, Je t'aime, Mon amie.



Met flitser
Antique Gold, Je t'aime, Oh la la, Mon amie
Zonder flitser

woensdag 2 januari 2013

Happy 2013!!!

Na het aftellen en het drinken van de nodige glazen champagne, is het eindelijk dan zover: het aanbreken van het eerste jaar dat niet meer op de Mayakalender staat.  Hoog tijd dus om die goede voornemens weer neer te schrijven, waar we ons dit jaar wel zullen aan houden ;-). 

  1. meer geloven in mezelf
  2. diploma halen
  3. niet te veel zorgen maken over de toekomst
  4. genieten van elke dag
  5. vechten voor wat ik wil
  6. meer sporten
  7. meer slaap
  8. vrijwilligerswerk
  9. meer aandacht voor fotografie
  10. cosmetica opgebruiken
Ik hoop dat 2013 meer geluk mag brengen dan het getal doet vermoeden. Neem risico's maar ook durf 'nee' te zeggen. Iedereen dient de kans te krijgen om te doen waar hij/zij gelukkig van wordt. Kies het pad waarop jij je eigen verhaal kan schrijven en kan vechten voor datgene wat je wilt. Veel succes!