maandag 25 november 2013

Eerste cadeau-ideeën voor de kerstperiode

Nu de laatste week van de maand november is ingezet, kan het aftellen naar de feestperiode beginnen. Nog slechts een maand tot kerstdag en de winkels beginnen zich in volle glorie voor te bereiden voor de drukste periode van het jaar. Allerlei feestcollecties komen in de winkelrekken terecht en de sfeerverlichting wordt aangestoken. Niets gaat boven deze gezellige wintersfeer :-).

Zo heeft H&M ook allerlei nieuwe leuke feestverpakkingen. Een aantal dingen sprongen er voor mij gelijk uit. Kijk hieronder even mee naar kleine cadeautjes die ik niet kon laten liggen.Naast leuke juwelen heeft H&M prachtige geschenkverpakkingen in de beauty-afdeling. Van parfum over oogschaduw naar lichaamsproducten.


Ik ben helemaal weg van dit driedelige parfumsetje. De geuren zijn lekker zoet maar toch niet te sterk aanwezig. De verpakking is een prachtige bronskleurige doos wat het ook zeer feestelijk maakt. De parfumflesjes bevatten 10 ml vloeistof. Ideaal om mee te nemen in je handtas.
De smokey-palette bevat prachtige goed gepigmenteerde kleuren met een lichte shimmer. Een smokey eye oogt dan ook altijd zeer feestelijk. Met dit trio kan je de kleur rustig opbouwen daar de zwarte kleur niet al te donker is. De pigmentatie van het nude-trio is helaas is iets minder. De witte kleur komt zelfs niet over op foto. 
Dit laatste setje is mijn absolute favoriet. De lipgloss plakt niet en dekt goed. Zeker voor de feestdagen is een warme rozetint een aanrader. Ook het geschenkdoosje vind ik een eye-catcher. 

Uiteraard heeft H&M nog andere leuke geschenkverpakkingen. Dus loop zeker even langs een filiaal voor leuke kleine cadeautjes voor onder de kerstboom.

Hieronder vind je nog een lijstje met de overeenkomstige prijzen.
  • Oorbellen - 4,95 €
  • Parfumsetje - 5,95 €
  • Oogschaduwtrio's - 2,95 € per stuk
  • Setje lipgloss & nagellak 'wine red' - 5,95 €
Geen opmerkingen:

Een reactie posten