vrijdag 23 november 2012

Nail-Id: Suzi & the lifeguard

Gisteren kreeg van mijn grootmoeder mijn eerste O.P.I nagellak. Ik ben altijd wat teruggehouden geweest met de aankoop van dit merk daar het prijskaartje net iets hoger ligt dan deze van de drogisterij. Al kan ik in de planet parfum uren kijken naar de talrijke kleuren die voor handen zijn.

De kleur Suzi & the lifeguard is een zachtroze kleur met een lichte shimmer in. Naast de warme wintertinten  vind ik een nude kleur altijd elegant staan. Met dergelijke kleur kan niets mislopen. Stijlvol en combineerbaar met elke outfit. Dit O.P.I kleurtje is lekker girly :-).




O.P.I-lakjes hebben een speciaal ProWide penseel om makkelijk en streepvrij te lakken. Verder laat het merk uitdrukkelijk weten dat er niet getest worden op dieren.
De lakjes lakken aangenaam en drogen snel. Bij lichte kleuren is het echter aangewezen om twee laagjes aan te brengen. Bij deze kleur zou een derde laag de ideale intensiteit bereiken.

met flitser
zonder flitser
Ik snap  de hype rond deze lakjes volledig. De draagbaarheid is zeker langer dan een goedkoper merk, vooral indien een goede topcoat gebruikt wordt. Het eerst volgende nagellakje dat ik mij zal aanschaffen van dit merk is de kleur Lincoln Park after dark. Ook de kleur Big Apple Red kan me wel bekoren.

De lakjes van O.P.I zijn onder andere verkrijgbaar bij Planet Parfum.

maandag 12 november 2012

Shop until you drop: I am

Zaterdag stapte ik in Antwerpen op weg naar huis snel even de I am binnen. Deze winkel verkoopt naast talrijke juwelen ook tassen, haaraccessoires, portemonnees en zonnebrillen.
Nu er juwelen binnen zijn in de nieuwe herfstkleuren besloot ik mezelf te trakteren op twee paar oorbellen.
Ik koos voor een paar gouden ringen met warmrode steentjes en voor een paar met groene ingewerkte stenen.


4,95 €
5,95 €
Voor beide paren samen betaalde ik 10,90 €.

zondag 11 november 2012

Shop until you drop: Primark

Tijdens het lange weekend van 1 november trok ik naar de Primark in Luik. Zo 1 maal per jaar laat ik mezelf toe om de afstand te overbruggen om te gaan shoppen in de populaire winkelketen. Best wel jammer dat er slechts één filiaal in België aanwezig is.
Het shoppen in de Primark vind ik echter niet zo aangenaam omwille van de grote rommel en drukte maar de kledij en accessoires zijn toch o zo leuk.

Na een uurtje door de winkel te dwalen, selecteerde ik een ketting, ring, setje nagellak, panty, schoenen en een chiffon top. Niet al te veel maar met de feestdagen voor de deur hield ik me voor om me aan een vastgelegd budget te houden (50 €). Ik ben best wel blij met mijn gekozen items.



Laten we eerst overgaan naar de accessoires. Ik hou van statement-juwelen in combinatie met een sobere outfit (jeans met witte t-shirt en een blazer). Zeer gemakkelijk als je op een avond niet weet wat aan te trekken. Voeg nog een paar hielen toe en je outfit lijkt sofisticated zonder er al te veel tijd te moeten doorbrengen voor de spiegel.
Deze halsketting is een verweving van schakelketting in rose gold met een satijnen lint. Heel speciaal en eigenlijk toch eenvoudig.






De ring is één van de grootste ringen die ik ooit heb gekocht, maar de steen trok mijn aandacht. Deze heeft een marmerachtige tekening, al is deze op foto jammer genoeg niet duidelijk te zien. Eveneens de detaillering rond de steen vond ik zeer mooi. De ring is verder ook beschikbaar met een zwarte steen.





Zoals ik reeds vermeldde in de vorige blogpost hou ik ervan om panty's te dragen met dat tikkeltje extra. In de Primark is er voor ieder wat wils, maar ik opteerde voor een bruine panty omdat deze met zoveel te combineren is. Deze is 50 denier dik. Ik moet hierbij eerlijk bekennen dat deze aangenamer dragen is dan de gehaakte panty van Wibra (40 denier).





Nu het november is, brengen zeer veel winkelketens speciale feestcollecties uit. Zo is ook dit prachtige nagellaksetje een artikel uit de kerst-makeuplijn van Primark. Swatches zullen later volgen in mijn komende kerst special.


Verder kocht ik nog deze prachtige veterschoenen. De hak is 12 cm hoog, wat voor mij heel wat oefening zal betekenen maar de extra hoogte kan ik zeker gebruiken met mijn 1,61 m. De kleur is een prachtige herfsttint die met heel wat te combineren valt. Ook de suèdestof vind ik passen bij het herfstweer. Al zal ik in België jammer genoeg rekening moeten houden met de vele regendagen. 





Het laatste item dat ik kocht, was deze framboos-roze chiffon top met een prachtige detaillering aan de neklijn. De top is lichtjes doorschijnend dat met zwart basic top (of mooie kanten beha voor de echte durvers) tot zijn recht kan gebracht worden.







Nog even de prijzen op een rijtje zetten. In totaal spendeerde ik zo'n 46 €.
  • halsketting 5 €
  • ring 3 €
  • nagellak setje 2.50 €
  • panty 2.50 €
  • schoenen 18 €
  • chiffon top 15 €

zaterdag 10 november 2012

Wilkinson Intuition Naturals Sensitive care

Jaja, zelfs tijdens de koude wintermaanden dienen we de benen nice and smooth te houden. Nu dat het officieel geen 'blote benen'-weer meer is, voel ik niet meer zo de drang om te grijpen naar wasstrips. In de winter schakel ik over op het gebruik van een scheermesje om tijd te besparen.
Recent ontdekte ik een scheermesje van het merk Wilkinson. Indien je op zoek bent naar een mesje dat je kan gebruiken zonder toevoeging van extra scheerschuim dan stopt de zoektocht hier. 
Wat is dit een heeeeerlijk scheermesje!




Het Intuition Naturals sensitive care-scheermesje bevat een scheerkop met vier mesjes dat omgeven wordt door een blokje crèmezeep met natuurlijke Aloe Vera- extracten. Wanneer het mesje op het been onder water geplaatst wordt, zal de zeep beginnen schuimen waardoor het mesje zonder problemen over het been zal glijden. Van nature heb ik een droge huid waardoor het kiezen van lichaamsproducten voor de winter altijd een hele uitdaging is. Maar deze zeep laat een licht hydraterend laagje achter dat ervoor zorgt dat de natuurlijke vochtbalans van de huid niet verstoord wordt. Alle haartjes worden zorgvuldig meegenomen, zelfs indien het gaat om iets langere haartjes. Ik testte het mesje niet enkel op de benen maar eveneens op de oksels. Hier merkte ik dat ik achteraf geen last ondervond van irritaties of ingegroeide haartjes. Echt een wondermesje voor mijn huid!




Het zeepje zelf (rond het mesje) gaat enige tijd mee, al merk ik wel dat vooral de onderzijde van het blokje gebruikt wordt. Dit mesje gaat naar mijn mening even lang mee dan een gewoon mesje. Een ander klein minpuntje is dat het scheermesje meer plek inneemt in de toilettas omwille de aanwezigheid van de crèmezeep. Dit nadeel maakt natuurlijk niet uit als het mesje enkel voor gebruik is in de eigen badkamer. 



Kortom, een echte aanrader voor happy legs :).  

Het scheermesje is onder andere verkrijgbaar bij Colruyt voor 7.30 €.

vrijdag 9 november 2012

Shop until you drop: Wibra

Tijdens de wintermaanden ben ik altijd op zoek naar leuke panty's om eenvoudige looks mee op te peppen. Ik hou ervan om te experimenteren met patronen, kleuren en texturen.
Heel wat winkels hebben hun collectie uitgebreid waardoor er voor ieder wat wils is. Zo ruilde calzedonia hun bikini-collectie in voor een ruime collectie panty's. Veritas heeft ook heel wat leg-candy in de rekken hangen.

Heel toevallig ontdekte ik dat ook wibra tijdelijk twee leuke panty's in promotie heeft. Het gaat om een zwarte panty met een strikjes-motief en een panty met gehaakte look.

 
Ik betaalde 1.99 € per stuk. Ik heb niet lang getwijfeld over de aankoop van deze leukerds. Beide panty's zijn 40den dik, dus ik vertrouwde erop dat ze toch enige tijd mee zouden gaan.
Hieronder nog een aantal foto's om een beter idee te krijgen .

 
deze is ook verkrijgbaar in het grijs met zwarte strikjes