zondag 23 december 2012

Christmas Countdown: dag 23


Voor al die last-minute shoppers, zoals mezelf :-), heb ik een gift guide samengesteld met leuke kleine geschenkjes. Ideaal voor als je naar een kerstfeestje moet en snel nog een geschenkje moet gaan halen om daar onder de kerstboom te leggen.

Ik vind het altijd moeilijk om het juiste geschenk te kiezen, waardoor ik soms uren besteed aan het doorlopen van verschillende winkels. Zo gebeurt het dus elk jaar opnieuw dat ik tot op de laatste moment nog met mijn kadootjes bezig ben. Toch probeer ik inspiratie te halen uit andere blogs of uit YouTube-filmpjes.

Na een aantal dagen in verschillende winkelstraten te hebben doorgebracht, ben ik tot deze selectie kunnen komen van kleine attenties.
In de H&M zag ik dit leuke sokkensetje. Ik verslijt kousen als een gek, al weet ik niet hoe het komt. Dus ik vind het altijd wel leuk om voor kerst dan weer een nieuwe reeks te krijgen. Deze set omvat 7 paar zwarte kousen waarop de dagen van de weken zijn geborduurd. Bij een aantal werd glitterdraad gebruikt, wat het toch passend maakt als pakje voor de feestdagen. Voor deze set betaal je in de H&M 9,95 €.
Daarnaast liep ik nog even langs de make-up afdeling van de H&M. Ook hier vond ik een aantal leuke geschenkjes. Met de feestdagen brengt H&M mooie oogschaduwdoosjes en nagellaksetjes uit. Dit zijn mijn favorieten.6, 95 €
2,95 €
3,95 € per setje
Tot slot vond ik deze prachtige wanten en muts. Beiden hebben een mooi strikje als prachtig detail. 

muts: 7,95 € en wanten: 5,95 €

Volgende zeepdoosjes vond ik in Essenza. Het merk brengt met de kerstdagen een aparte collectie uit met warme wintergeuren. De blikken doosjes hebben een prachtig design en zien er heel fancy uit. De zeepjes geuren heerlijk en maken de handen zacht. In totaal zijn er vier verschillende geuren verkrijgbaar. De prijs per stuk bedraagt 5,95 €.
Spiced apple
Cinnamon
Ook dit lipgloss-setje grabbelde ik mee voor één van mijn vriendinnen. De lipglosjes geven niet veel kleur af maar voelen wel zeer verzorgend aan. Het setje kost 9,95 €.
Ook in Fnac haalde ik enkele dingen. Zo selecteerde ik twee kerstfilms die ik binnen het gezin kan geven om later op de avond samen te kijken met een warme tas chocolademelk ;-).


Naast de dvd's vond ik ook nog een leuke gadget, namelijk een USB-stick in de vorm van een sneeuwman. Hoe schattig is dit!! Dit maakt het zoeken naar je USB-stick in je tas al heel wat gemakkelijker. Voor 5 € wordt het overbrengen van documenten al heel wat feestelijker!
Als laatste kerstcadeau kocht ik een boek vol met kerstverhalen van verschilldende auteurs, gaande van Charles Dickens tot Tolstoy. Dit is voor mij het ideale cadeau. Ik hou van lezen, zeker in de koude wintermaanden en ik hou van kerst. Dus dit boek is gewoon perfection :-). Naast de Christmas Stories zijn er nog twee andere boeken in de reeks: New York stories en Bedtime stories. Ook leuk om te geven. De boeken zijn hard cover en kosten 17,49 € per stuk bij Fnac. Kerstfilms vind ik altijd wel leuk om als extraatje te geven. Een echte feelgood-movie kan altijd voor de feestdagen. Bij Boekenvoordeel vond ik voor 4,95 € deze leuke kerst-verzamelbox met drie films: Instant Message, A Christmas Kiss en Christmas mail.Verder kocht ik voor mezelf en voor een vriendin een fotoalbum in kerstthema om alle foto's en kleine herinneringen van deze kerstperiode in op te bergen. Het album kost 3,99 € en voorziet een aantal lijntjes naast elke ruimte om een omschrijving van de foto neer te schrijven.

Niet alleen in de gewone winkelketens kocht ik mijn cadeaus, maar ook in de supermarkt vond ik een aantal dingen zoals glas markers en een kaartlezer. 


16,99 € bij ColruytTot slot vond ik dat deze twee eveneens niet mochten ontbreken in mijn little gift guide: de duracell-usb charger en buzz-game voor de PSP. 

29 € bij bol.com

10,95 € bij Bart Smit
Ik hoop dat jullie er wat ideeën hebben kunnen uithalen om morgen de laatste stormloop te kunnen overleven. Nog 1 dag tot kerst!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten