zondag 2 december 2012

Christmas Countdown: day 2

Op een koude, regenachtige dag als van vandaag kruip ik graag onder een zacht dekentje met een warme chocolademelk en een leuk filmpje. Nu dat overal de kerstverlichting op straat begint te verschijnen en verschillende kerstmarkten hun kraampjes beginnen te openen, begint het kerstgevoel steeds meer in mijn huid te kruipen. Ik kan niet wachten totdat het kerstmis is. Ondertussen zijn kerstfilms een ideale ontspanning om de kerstsfeer in de huiskamer te brengen. Ik besloot om eens een aantal toppers in mijn nieuwe logboek op een lijstje te zetten zodat ik deze voor de kerstdagen in huis kan halen.

Na wat surfen op het internet blijken er toch wel een tal van kerstfilms te zijn. Dit zijn de films die me het meest aanspreken. Ik zou een korte inhoud van elke film kunnen geven maar dan zou deze blogpost veel te langdradig worden. Laten we het erop houden dat het internet voldoende informatie bevat om een keuze te kunnen maken uit deze lange lijst ;-).

 1. Home Alone 1-2-3-4
 2. I'll be home for Christmas
 3. The santa clause 1-2-3
 4. Smothered
 5. A princess for Christmas
 6. The polar express
 7. Hachi
 8. A christmas carol
 9. White Christmas
 10. Tim Burton's The nightmare before Christmas
 11. How the Grinch stole Christmas
 12. Santa baby
 13. The Christmas Hope
 14. Elf
 15. Jingle all the way
 16. This Christmas
 17. Christmas with the Kranks
 18. Deck The Halls
 19. All I want for Christmas
 20. The Prince & Me 3
 21. Scrooge
 22. All she wants for Christmas
 23. Love Actually
 24. The Family Man
 25. The Family Stone
 26. Bad Santa
 27. Nothing like the X-mas holidays
 28. The Holiday
 29. It's a wonderful life
 30. Miracle on 34th street

Jaja, toch wel een hele lijst. De Harry Potter-films en The Sound of Music mogen naar mijn mening ook aan dit lijstje kunnen worden aangevuld. Allemaal gezellig samen in de zetel met versgebakken kerstkoekjes en warme drankjes terwijl het buiten sneeuwt. Perfectie, toch?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten